Affiliate Disclaimer på Slagskott.se

Hej, Calle Olofsson här! Jag vill ta ett ögonblick för att prata lite om affiliatelänkarna här på Slagskott.se. Precis som en hockeyspelare som assisterar till ett avgörande mål, fungerar våra affiliatelänkar som en hjälpande hand som stödjer vår webbplats.

När du klickar på en affiliatelänk och köper något, kan det vara allt från hockeyutrustning till biljetter till din favoritmatch, vi får en liten provision från försäljningen. Tänk på det som att passa pucken till oss så att vi kan göra mål – det hjälper oss att hålla Slagskott.se levande och sparkande!

Men oroa dig inte, det kostar dig inte en krona extra. Priset du betalar för något du köper via en affiliatelänk är exakt detsamma som om du skulle gå direkt till säljarens webbplats. Det är lite som att köpa en matchbiljett direkt från arenan eller via en officiell återförsäljare – priset är detsamma, men genom att använda affiliatelänken spelar du en direkt roll i att stödja Slagskott.se.

Exempel: Säg att du klickar på en av våra länkar till en hockeyutrustningsbutik och köper ett par nya skridskor. Din kostnad förändras inte, men en liten del av ditt köp går till att hjälpa oss hålla ljuset på här hos Slagskott.se.

Ditt stöd genom att använda dessa affiliatelänkar är otroligt värdefullt för oss, och det hjälper oss att fortsätta leverera toppkvalitets hockeyinnehåll. Tack för att du är en del av Slagskott.se-gemenskapen och för ditt fortsatta stöd!


Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta använda denna sida godkänner du vår användning av cookies.
Acceptera
Privacy Policy