Om Oss

Hej alla ishockeyfans! Jag är Calle Olofsson, hjärtat och själen bakom slagskott.se. Välkommen till min värld av puckar, skridskor och oslagbara ögonblick på isen!

Min Ishockeyresa

Född 1991 och uppvuxen med en hockeyklubba i handen, var det aldrig något tvivel om min passion. Som liten knatte drömde jag om att spela för Frölunda och spenderade otaliga timmar på isen, där jag lärde mig vikten av hårt arbete och laganda.

Från Skridskor till Tangentbord

Även om jag inte längre spelar, lever ishockeyn kvar i mig. Mitt hjärta slår extra hårt för Frölunda och jag följer våra svenska hjältar i SHL och NHL med falkögon. Genom bloggen delar jag med mig av mina tankar och analyser, allt från taktiska genidrag till spelarnas utveckling.

Lite Mer Personligt

  • Favoritminne: Mitt första besök på en Frölunda-match. Atmosfären var elektrisk och jag visste direkt att jag var hemma.
  • Rolig Fakta: Jag har en samling av hockeykort som skulle göra vilken samlare som helst avundsjuk!
  • Vad jag gör när jag inte bloggar: När jag inte skriver eller tittar på hockey, hittar du mig antagligen ute på en joggingrunda eller i köket där jag experimenterar med nya recept.

Min Filosofi

Ishockey är mer än bara en sport, det är en livsstil. Genom mina inlägg och videor hoppas jag kunna förmedla den passion och kärlek jag känner för spelet. Förvänta dig djupgående analyser blandat med en gnutta humor – för livet är för kort för att inte skratta, speciellt när du ramlar på isen!

Varför Slagskott.se?

Varför inte? Här får du allt: spännande matchrapporter, intervjuer, och en inblick i det svenska ishockeyns själ. Och vem vet, du kanske till och med lär dig ett och annat om taktik som kan överraska dina vänner!

Så, vad väntar du på? Följ med på denna fantastiska resa och låt oss dela vår kärlek för ishockey tillsammans!

Kärlek och hockey,
Calle Olofsson


Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta använda denna sida godkänner du vår användning av cookies.
Acceptera
Privacy Policy